E-mail cím: info@randidoctor.hu

Telefon: 06-70-425-8818

Sikertörténetek

Tekints meg és olvass el néhány véleményt arról, hogyan változott meg a résztvevők élete Lázár Gergely segítségének hatására!

Sikertörténetek


Gergely sikertörténete
"Azért döntöttem emellett az oktatás mellett, mert a természetességen volt a hangsúly."


Dávid sikertörténete
"Megtanultam nemet mondani."


András sikertörténete
"Most már tudom mitől férfi egy férfi egy egészséges párkapcsolatban."


Gyuri sikertörténete
"Tudatosan alkalmazom a gyakorlatban a tanultakat."


Vélemények


Egy szakértő véleménye
"Olyan volt, mintha belecsöppentem volna egy amerikai filmbe!"


Lénárd véleménye
"Könnyen rávezetett arra, hogy milyen problémáim vannak a nőkkel."


Zoli véleménye
"Már vettem részt személyes konzultáción, működtek a tanácsok és tetszik az, ahogy rávezetnek a kérdéseim megválaszolására."


Alexandra véleménye
"Nagyon tetszett az előadás, mert olyan dolgokat hallottam, amit valahol gondoltam, de még sosem hallottam kimondva."


Norbi véleménye
"Ajánlom bárkinek ezt a lehetőséget."


András véleménye
"Tényleg egy értéket ad a Randi Doctor."

Beszámolók

Halász Viktória, 35 éves

Halász Viktória

Párkapcsolati tréneri oktatásom egyik elemeként hallgatója voltam, a "Randidoktor rendel" előadásának. Az első, ami miatt szkeptikusan mentem el Gery előadásra természetesen a kora volt (ő 25, én 35), hiszen sokkal tapasztaltabbnak, érettebbnek gondoltam magam. Az előadáson mindez megváltozott, olyan reálisan látta mások problémáit, sőt esetenként magát a probléma gyökerét, ahogy arra jómagam talán sosem leszek képes. Bár ez nem biztosan az élettapasztalat, vagy a csalódások után maradó keserűségből fakad, sokkal inkább érezhető empátia, és emberismeret.

Hamar kiderült, hogy a máshol megszokott közhelyekre épülő sémák helyett, egy modern felfogású, újszerű képzést kapunk. Remek volt látni, hogy a generációs különbségeket félredobva, a tényleges problémákat fedi fel, és ésszerű megoldásokra világít rá. Sokat tanultam belőle, igazán hasznos segítséget kaptam sok jelenlegi, múltbéli, és eljövendő problémámra. Jelenlegi társadalmi berendezkedés egyre inkább magában hordozza a rosszabbnál rosszabb kapcsolatok kialakulásának esélyét. Az ilyen és hasonló előadásokat kötelezővé kéne tenni, hogy az emberek jobban átgondolva tudatosan választanának párt. Sokkal több boldog pár élne társadalmunkban, illetve a szakításokat tudatosabban az indokokra megfelelően rálátva tudnánk feldolgozni. Mindenkinek ajánlom.

Úgy érzem, mindenkinek rá kellene jönnie arra, hogy a párkeresést tudatosabban, jobban átgondolva, és sokkal nagyobb körültekintéssel kell végezni. Nekem kifejezetten gondolatébresztő volt az előadás. Örömömre szolgált az is, hogy mindezt egy közvetlen, jól érthető stílusban kaptuk, és egy letisztult, szakzsargonmentes, ám mégis profi oktatás formájában élhettük meg. Külön kiemelném azt a közvetlen stílust, ami sokkal érthetőbbé, barátiabbá, és sokszor emberibbé tette az egész órát. Sok olyan kérdésre kaptam választ, - persze akaratomon kívül,- amik ráébresztettek korábbi hibáimra, vagy elkövetett félreértéseket tisztázott bennem. Azt gondolom, hogy mindenképpen pozitívan jöttem el, és szerintem minden egyes alkalommal új, és még újabb kérdések válaszára ébredhetnék rá. Ha időm engedné, rendszeresen eljárnék ezekre az alkalmakra, hiszen az ilyen és ehhez hasonló ismeretek elengedhetetlenül fontosak lennének a megfelelő párkapcsolat kialakulásának szempontjából.

Gyurika Zoltán, 27 éves

Gyurika Zoltán

Hogy hogyan ismerkedtem meg egészen pontosan Lázár Gergellyel (közismertebb nevén Geryvel), az a múlt kicsit sem szürke ködébe vész, de az, hogy milyen jellegű foglalkozásán vettem részt, az élénken él bennem: önfejlesztés, ismerkedési oktatás, előadások, személyes és "éteren keresztül" történő konzultáció a magánéleti válságaim kapcsán. Ezeken mind – meglehetősen sokrétű fiatalember. Éppen ezért nem is tudnám megmondani, mi volt a pontos oka annak, hogy megkerestem, valahogy "férfiasabb" akartam lenni, vonzóbb a nők és a magam szemében (nem a nárcisztikus értelemben).

Az, hogy már akkor fiatalabb volt, közel sem izgatott (jómagam nemsokára betöltöm a 28. életévemet), hiszen vannak dolgok, amikben nem a kor a döntő – gyengécske frázisnak tűnik, de a messzemenőkig igaz, ahogy a találkozások/tanfolyamok/stb. során nem egyszer bizonyította. Nem üres szavak és lopott mondatok formájában, hanem tettekkel, kisugárzással és olyan tanácsokkal, amelyek megfogadása messzemenőkig beváltotta a hozzá fűzött reményeket, megszolgálta a bizalmat. Nem tetszetős tanácsokról, hanem értékes, "személyre szabott" útmutatásról beszélek. Őszinteségről, hitelességről. Olyasfajta energiáról, ami mentes az ezoterikus sallangoktól (nem akarok senkit sem megbántani ezzel...), de érezhető, és elhiteti veled, hogy képes vagy változtatni, ha te is akarod. Ez is ezerszer hangoztatott mondat, de az esetében kár bonyolítani. Segít, lendületet ad. Lendületet, amely, ha átveszed, sokáig kitart és a céljaid felé lök.

Nálam még most is tart a hatása, pedig idestova majd három évvel ezelőtt lökött rajtam. Azóta sem hagyott magamra. Persze most már sokkal önállóbb vagyok, de ha olyan helyzet állna elő, hogy úgy érzem, még tudna segíteni, a segítségét fogom kérni, mert már egyáltalán nem vagyok szkeptikus. Az egészséges szkepticizmust felváltotta a tapasztaláson és a helyes önismereten, önbizalmon (nem álságos szájaláson, se nem egoizmuson) alapuló életvitel. Ebben tevékeny szerepet vállalt.

Fehér Péter, 25 éves

Fehér Péter

Az egész történet több mint 2 éve kezdődött. Nem igazán terveztem ilyesféle dologba belevágni, viszont úgy véltem, személyiségfejlesztésből rosszul nem jöhetek ki, megér egy próbát, s mivel ingyen volt, részt vettem egy konferencián.

Megérte-e? Nos, igen. Életem legjobb döntései közé sorolom, hogy belevágtam. Oldalakat lehetne teleírni arról, amit kaptam tőled/tőletek. Barátokat, kalandot, élményt, nevetést, új skilleket az élet minden területén. Új szintre emeltétek a kommunikációm, és sokkal kifinomultabban kezdtem észlelni olyan apró jelzéseket, amikről előtte nem is tudtam, hogy léteznek. Sokkal sikeresebben kommunikáltam az üzleti életben, a barátokkal és a nőkkel.

Borzasztó sok mindent kaptam. Sokkal többet, mint amire számítottam. Miután elvégeztem minden tréninget, kicsit úgy éreztem magam, mint Neo a Mátrixban. Láttam és értettem a szituációkat. Pontosan meg tudtam becsülni, hogy mit és hogyan kell mondani ahhoz, hogy elérjem az általam kívánt hatást. Szuper erőt kaptam, ami egy kicsit megrészegített, viszont tudtam, hogy csak jó célokra használhatom fel, hisz hosszú távon csak ez hoz termést. Megpróbálhatsz ügyesebb lenni, sikerülni is fog, de ne feledd, az idő csak illúzió. Az élet előbb vagy utóbb visszafizet mindent, kamatostul!

Köszönöm Gery még egyszer, öröm volt tőled tanulni! :)

Fülöp Tibor, 26 éves

Fülöp Tibor

Első találkozásom Geryvel 3 évvel ezelőtt 23évesen a főiskolás éveim alatt történt, mikor egy kör e-mailben kaptam meghívót egy egész napos tréningre, Gery előadásában. A tréningre szinte gondolkodás nélkül jelentkeztem, hiszen már az előtt is meghallgattam számos hanganyagot Gerytől, melyek meggyőztek szakmai tudásáról a kommunikáció és az un. csajozás témakörökben. Itt jegyezném meg, hogy már a hanganyagokban elhangzottak alapján is ő volt a számomra legszimpatikusabb előadó a már említett témákban. Tehát a tréningre a Gery személye és az NLP iránti érdeklődésem miatt jelentkeztem, nem konkrét cél elérése érdekében, mint a megjelentek többsége. A célom a speciális kommunikációs képességeim fejlesztése volt az NLP által, ami úgy érzem nem csak, hogy teljesült, hanem mérföldkőnek tekinthető az életem tudatos személyiségfejlesztésében. A későbbiekben a Gery tanácsai és az általa javasolt irodalomból szerzett tudás az egész életemet megváltoztatta. Ezúton is köszönet értük!

Visszatekintve elmondhatom, hogy a siker és a személyiségfejlesztés útjára igazán akkor léptem rá, bár már dolgoztam az ügyön korábban is... :) A jövőben természetesen tervezem még Gery tréningeinek látogatását, valamint ugyanezt ajánlom mindenkinek, aki olvassa ezt a kis bejegyzést.

Szűcs Anita, 46 éves

Szűcs Anita

A Best Work pszichológiai asszisztens képzésére jártam. Annak elvégzése után ugyanoda beiratkoztam Önismereti és párkapcsolati tréneri képzésre. Volt egy érdekesnek bizonyuló modul, ami Randi Doktor rendel címmel volt a tematikában feltüntetve. Ezen az előadáson ismerkedtünk meg. Kozmetikusként dolgozom, ami azt jelenti, hogy nemcsak kívülről, de belülről is kell a vendégeimmel foglalkozni. Tudtam, hogy mélyebben kell foglalkoznom a pszichológiával, hogy megértsem a vendégeimet. Naponta szembesülök párkapcsolatok tönkremenetelével, az emiatti elkeseredettséggel és tehetetlenséggel.

Ez az előadás irányt mutatott a miértekre és a hogyanokra is. Az előadás anyaga és az elvégzett szituációs gyakorlatok nem voltak a Best Work jegyzetében benne, helyette nagyon sok feladat, ami analizálásra várt. Megoldottam őket, de minden képen tudnom kellett, hogy az adott feladatban felmerülő problémákat jól oldanám-e meg, ha abban a szituációban én lennék a segítő. Gery volt az, aki segített, de úgy, hogy közben én jöjjek rá a megoldásokra. Sikerült megoldani a feladatokat. Teljes mértékben elégedett voltam az előadással. Nekem nagyon érdekes jelenség volt a szituációs gyakorlatoknál az, hogy olyanok iratkoztak be az Önismereti és párkapcsolati tréneri képzésre, akik saját maguk előtt nem mertek konfrontálódni saját problémájukkal és a feltett kérdésekre megtagadták a válaszadást. Jól meg tudtam figyelni az elhárító mechanizmusokat. Tanultam, hogy tudjak dolgozni és másokon segíteni. A saját önismeretemmel és önbizalmammal nem volt problémám, tudom, hogy mik az erősségeim és a korlátaim.

A kozmetika mellett rendezvényszervezéssel is foglalkozom. Minden területemen centrumban az ember áll. Azt mindenképen a tanulásnak és a tanításnak köszönhetem, hogy a problémákhoz való viszonyulásom és a kommunikációm pozitív irányba változott, jobb lett a stresszel való megküzdési stratégiám.

Molnár Milán, 27 éves

Molnár Milán

2013 elején találtam rá a csajozással foglalkozó ismeretanyagra az interneten. Szerintem mindenki ismer olyan férfiakat, akik rettentően ügyesek a nőkkel való ismerkedésben és sikeresek az élet többi területén is. Kíváncsi voltam, hogy Ők, hogy csinálják, mi a "titkuk"? Hosszas internetes kutatás, cikkek olvasása, videók nézése, elérhető ismeretterjesztő anyagok tanulmányozása után jutottam el egy honlapra ahol a nyárra szerveztek egy többnapos intenzív önbizalom-, önismeret- és dominancia tréninget. Elhatároztam magam és részt is vettem ezen, ahol az egyik meghívott előadó Lázár Gergely volt.

A tréning egyik legjobban összefoglalt, érdekes, tartalmas előadásának lehettem részese. Gery egy olyan "útmutatót" adott, amellyel rendkívül hatékonyan tudtam fejlődni önbizalom és önismeret területén. Felnyitotta a szemem, elmondta lépésről lépésre miket kell tenni a fejlődéshez ezzel hatalmas segítséget nyújtott számomra. Az elhangzottakat sikerült a gyakorlatban alkalmaznom és ezen keresztül sikereket elérni, aminek köszönhetően erős motivációt kaptam! Köszönöm Gery és csak így tovább!

Kruj Tamás, 26 éves

Kruj Tamás

Interneten ismertem meg Geryt és azért kerestem fel, mert szükségem volt a segítségére sok mindenben, a kapcsolatom miatt, amiben ő otthonosan mozog, tudomásom szerint. Egy konzultáción vettem részt élőben Pesten. Az alkalomtól azt kaptam, amire számítottam, sok választ és magabiztosságot, mely kellett nekem. Elégedett voltam az első találkozással, amit elsőnek emelnék ki, hogy Gery udvariasan állt hozzám, meghallgatott és közben elmondta, hogy mi lehet egy jó irány, hogy lehet változtatni a dolgaimon. Segítőkész is volt és mikor velem, mint ügyféllel dolgozott, 100%-osan odatette magát.

Azóta sokat fejlődtem én is, sikerélményeim folyamatosan vannak és önismeretben is fejlődtem illetve az önbizalmam is nagyobb lett, jobbá vált a nőkhöz való viszonyulásom, előrébb jutottam. A jövőben tervezem, ha úgy fogok állni, hogy részt veszek egy oktatásán, mert érdekelne. Csak így tovább, sok sikert a továbbiakban!

Szilágyi Csaba, 38 éves

Szilágyi Csaba

Szükségem volt egy tiszta, kívülálló nézőpontra, hogy mi az, amiben változtatnom kell magamban, hogy tovább tudjak lépni kapcsolati téren. Ez a púderszöveg, valójában szexuális téren tapasztaltam magamon olyasmit, amit meg akartam beszélni egy szakemberrel. :)

Mindenképp bejött a külső nézőpont tisztasága, mondjuk úgy, rendet teremtett a fejemben. Segített helyre tenni a korábbi kapcsolatomból eredő belső zűrzavart. A felismerés az, hogy gyakran megfelelési vágyból eredően háttérbe szorítottam magam, elkerültem konfliktus helyzeteket, ahelyett, hogy tisztelve a saját vágyaim és szükségleteim, azokat kommunikáltam volna a páromnak. Ezeket a csirájában elkövettem az új kapcsolat lehetőségekben is, kellett ez a beszélgetés, hogy rájöjjek erre. Folyton behódolni a nőnek, egyáltalán nem férfias. És ez kihat a belső szexuális motorra is. Legyenek tiszta vágyaim, céljaim, határaim, és ezeket magam felé is tisztelve kommunikáljam a nő felé. Még akkor is, ha ez lehet, hogy nem fog tetszeni a másiknak. Ha a sors egymásnak teremtett minket, akkor kedvező fogadtatásra fogok találni, és viszont. Kölcsönösen tudjuk egymást tisztelni. De ha ez nem működik, akkor derüljön ki mielőbb.

Nagyon fontos visszajelzést kaptam, és azóta már alkalmaztam is a tanultakat. Erőt adó érzés. Összesen kétszer konzultáltunk, abból a második tetszett jobban, az közvetlenebb és nyitottabb volt.

Vélemények

Berényi Gabriella

2012. február 13.

Szia Gery,

Egy kedves barátnőmnek köszönhetem azt is, hogy rád találtam és azt is, hogy végre belekezdtem a tanfolyamodba. Így visszanézve tudom mondani, hogy annyira hozzá lehet szokni a rosszhoz is, hogy nem láttam mennyire szükségem van a változásra. Nem láttam, hogy lehet másként is csinálni, csak meg kell hozzá szerezni a tudást, az eszközöket.

Nagyon sok egyszerű eszközt adtál nekem, ami felfoghatatlan változásokat hozott már eddig is életemben és nagy örömmel várom a jövőt, hogy végre láthassam ezek további fejlődését.

A változás legfőképp saját önképemről szólt, hogyan látom magam saját szemmel és hogyan látnak mások. Önmagam elfogadása ugyanakkor, amikor szeretetteljes változáson megyek keresztül.

Megtanultam, hogy önmagamhoz is türelmes legyek. Nem lehet egy régi dolgot egyszerre megváltoztatni, meg kell érte dolgozni, és szeretni magamat, hogy türelmes lehessek önmagammal és másokkal is. Fantasztikus érzés volt, mikor tudatosult bennem az az egyszerű tény, hogyan szeressem önmagam. Az az egyszerű érzés, mikor elmondtam magamnak, hogy szeretem magam, és az azt követő napok, amikor szinte drogként hatott a szervezetemre önmagam szeretete.

Kérded, megérte e? Kérdezem én, hogy van e olyan ember, aki nem érezné azt, hogy megérte. Forradalmi érzés belátni, hogy szeretem magam, és ez "csak" az első megvilágosodás volt.

Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer részt vegyen egy önmegismerő tanfolyamon, mivel nem látunk reálisan önmagunkról. Szükségünk van mások valóságát látni rólunk. Mikor kezdem lehanyagolni a tanulást, szinte, mint egy bomba robban arcomba a visszaesés. Látom reakcióimat, türelmetlenségem önmagam és másokkal szemben. Látom a régi érzelmi hullámvasutat, a panaszkodásaimat, amik sehova nem vezetnek, csak panaszkodás a panaszkodás kedvéért.

Tovább tanulok és mindig tudok új részeket felfedezni.

Még, ha esetleg te nem is látod ezt olyan nagy lépésnek, számomra óriási változásokat hoztak.

Gabi

Mesterházy Dániel

2011. augusztus 27.

Jók voltak a szituációs gyakorlatok. Gery nagyon készségesen odafigyelt minden résztvevőre. Segítőkész volt és mindenkit meghallgatott. Annak ellenére, hogy úgy jöttem, hogy minimális dolgot fogok tanulni, nagyon pozitív dolgokat hallottam. Volt olyan is, amin mostanában elég sokat törtem a fejem, mint pl. őszinteség és megerősítést nyertem benne.

A hozzáállásom is egy lényeges kérdés, és amit fontosnak tartok, hogy minél több gyakorlat legyen, hogy még több lehetőség legyen fejlődni.

Buza Norbert

2011. augusztus 27.

Nagyszerűnek tartom Gery munkásságát. Látszik, hogy amit csinál, azt szívből csinálja. Szimpatikus.

Major György

2011. június 16.

Szia Gery,

Ez a levél most kikívánkozik belőlem.

Ma egy tanulságos eset történt itthon. Történt ugyanis, hogy anyám valamiért bement nővéremhez, aki a holnapi vizsgájára tanult. Ilyenkor kicsit ingerlékenyebb az átlagosnál, s anyám rögtön mondott is valamit amiből aztán megindult a lavina, szóváltás s egyre hangosabb, s kezdett zavaró lenni számomra.(szimplán zavart a kialakult feszült légkör). Téma is elment a szülö-gyermek nevelés, kapcsolat felé. Már majdnem a vége felé volt a vita, persze megoldatlanul és a feszültséggel telve, ráadásul engem is érint a vita tárgya. Igy én is rosszul éreztem magam ezáltal. Tudatosult bennem, hogy van egy konfliktus és megint megpróbáltam elmenekülni előle és nem tudomást venni az egészről, hogy majd megoldódik. Ekkor eldöntöttem, hogy ez igy nem lesz jó és meg kell oldani, mert különben mindenkinek nyugtalan éjszakája lesz, s mivel nővérem másnap reggel vizsgázik, igy biztos hogy ez az állapot haszontalan lesz számára.(és ki is mondta hogy most már cseszheti a tanulást). Ennek hatására nyugodt hangnemben beszálltam a kettejük között zajló eszmecserébe. Elején picit hangosabban kellett beszeljek, hogy figyeljenek rám, de végig nyugodt maradtam nem hadartam, és kontroll alatt tartottam a vitát, nehogy megint elfajuljon. S meg tudtam fogalmazni, hogy mit és hogyan érzek, akár többféleképpen is, ha nem értették. Azzal, hogy teljesen nyugodt voltam végig, azt vettem észre hogy mindketten kezdenek nyugodttá válni. Csak a jelen volt, ott és akkor. Amikor éreztem, hogy mindenki visszatért egy stabilabb állapotba, nyugodtan megbeszéltük az adott dolgot(kat), akkor mint egy lezárás gyanánt mondtam valami olyat, hogy "Sok energiámba kerültetek, de megérte." Kicsit viccesen, illetve úgy hangsúlyozva. Ekkor mindketten egy jó nagyot nevettek. Nekem is sokkal jobb lett a kedvem ezáltal. Végre éreztem, hogy férfiként tekintenek rám, illetve láttam ahogy néznek és testbeszédükből is ez jött át. Valamint elismerés is volt benne. Örülök, hogy szombaton ez a téma is "teritékre" került, illetve beszéltünk róla. Tudom, hogy hosszú még az út amit be kell járnom, de ez az eset is mutatja, hogy megéri a befektetett idő és energia. Csak köszönni tudom a segitségedet és megértésedet, valamint a hasznos tanácsaidat.

Üdv, Gyuri

S. László

2011. május 16.

Azért kerestem meg a Geryt mert párkapcsolati nehézségekkel küzdöttem. Az adandó alkalmak változó napokra estek. Minden egyes napon más és más dolgokat vettünk át. Sokkal inkább lelkileg kellett felkészíteni, megtanulni azokat a lépéseket, ami előre visz az életben. Szavajárásom közé tartozott "Fájdalom nélkül nincs siker".Ami azt jelenti, hogy amit elrontottunk abból tanultunk és a következőben már jobban fog menni. Megtanultam, hogy az önbizalom mire is való mit kell tenni érte ha sikeresek szeretnénk lenni az életben. Átformáltuk a ruházatot is és edzés tervet is kaptam. Így a lányok is más szemmel néznek rám.

Zakócs Norbert

2011. március 26.

Lázár Gergellyel személyesen először 2011 január elején egy hétvégén találkoztam.

Megbeszéltük mik azok a területek ÉS CÉLOK az életemben, amin változtatnom kell, fejleszteni,tanulni, mindezt humánusan. Az is sokat jelentett, hogy nem kellett a tanfolyam árát elsőre leperkálni, ráértem később eldönteni a személyes találkozók után. Azt mondta, ha a tanfolyamig úgy érzem, hogy nem tetszik a fizimiskája, akkor semmit nem kell kifizetnem. Addig volt több személyes találkozásunk is. Megjelenése, viselkedése, öltözködése nem hivalkodó, nem én vagyok a király, aki mindent tud. Személyiségében nem éreztem semmi negatív dolgot. Egyszerű, közvetlen,intelligens,megfontolt embert ismertem meg benne, mintha a gyerekkori barátom lenne.

Személyes találkozók alkalmával, a tanfolyam előtt mindenkivel megbeszéli mi az, ami nem működik a párkapcsolatában és az életben mik azok a területek amin változtatni kell anyagi, lelki, fizikai, egészségügyi, életmód, viselkedés, megjelenés, konfliktushelyzetek szempontjából. Maximálisan megbízom benne és az első beszélgetés alkalmával elmertem mondani a problémákat és Gery vázolta hol kell változnom és egyetértettem vele.

A workshop, tréning márciusban volt az Angyalszívközpontban. Nagyon otthonos,barátságos, nyugodt ,csendes hely, kis konyha is rendelkezésre áll. Tanfolyam tematikája önismeret,konfliktus helyzetek. Ismerkedési szituációk interaktív módon,asszociációs gyakorlatokkal. Gery csapatában két kiváló szakember is bekapcsolódott, Dr Bilkei Pál és Bujdosó Éva. Mindkettőjükkel akkor találkoztunk először az életben. Pali és az Éva amint beléptek azzal kezdték, hogy tegeződjünk, ezen nagyon meglepődtem.Nem a sztár pszichológust, megközelíthetetlen,lekezelő és nagyképű embert adták. Palival és az Évával az első találkozás olyan volt, mintha a saját családommal találkoztam volna. Empatikus, segítőkész, emberközpontú,szakmailag felkészült,hiteles szakemberekről van szó. Önismereti, problémafeltáró teszteket töltöttünk ki. Mindenkinek a saját problémájára szituációs gyakorlatokkal vezettek rá. Megértették velünk HOL A HIBA ÉS MI A MEGOLDÁS! AZ Évával sokat beszélgettünk szexuális dolgokról is, ami nagy dolog volt, mert hatalmas szakmai hozzáértéséből kifolyólag ezt tabuk nélkül tehettük meg.

Szerencsésnek mondhatom magam. Aki részt vett a tanfolyamon, őszintén elmondta a problémáit és gyakorlatban is segítettük egymást. Nekem személy szerint az ismerkedési asszociációs gyakorlatok egyszerűsége,spontaneitása jött be. Testbeszéd gyakorló feladatok, kommunikáció fejlesztő gyakorlatok is voltak, amik során Gery intelligens,humoros,hiteles,empatikus és emberi módon segített bennünket. Megtalálta mindenkinél a problémákat és megoldást is adott rá. ITT MI VAGYUNK A KÉRDÉS NEM Ő? Ez egy nagy meglepetés volt bennem. Elfogadjuk a tanácsait,tanulunk hibáinkból és hajlandóak vagyunk-e változtatni rajta?

Gery a tanfolyam végén még meglepett bennünket 1 VIP Jeggyel Budapest egyik patinás szórakozóhelyére (a Symbolba), amit két hét múlva igénybe is vettünk, majd az éjszaka folyamán egy másik szórakozóhelyre is átmentünk, ahol a társaságnak jó hangulata volt és ez az este arról szólt, hogy jól érezzük magunkat. Aki gátlásosabb volt, annak Gery segített az ismerkedésben is. Nekem előbb el kellett jönnöm, mivel vidékről utaztam fel, pedig kezdett nagyon jó hangulat lenni.

A tanfolyam előtt nagyon kemény vitám és nézeteltéréseim voltak, amiket nem tudtam kezelni. Tudtam magamról, hogy nagy pofám van, de a tanfolyamon tudatosodott bennem, hogy ez kevés, vissza kell fogni magam.Nyugodt,határozott,beszéddel többet elérek. Azóta is voltak nagyon kemény összetűzéseim, de az előbb leírtak, segítettek ezen túllépni és meg tudtam emberi módon beszélni a problémáimat. Ami nem is a problémából adódott, hanem abból, ahogy állat módon viselkedtem és reagáltam.

Munkahelyen és az élet más területén alkalmazom a tanultakat és az eltelt idő visszaigazolta.Sokkal,nyugodtabban és határozottabban kezelem ezeket a konfliktus helyzeteket és nincs stressz, harag,idegeskedés utána.Természetesen mindig voltak és lesznek vitás helyzetek csak az a nem mindegy milyen módon kezelem és mind a két fél haraggal,gyűlölettel, gyomorszorító érzéssel megy az útjára, vagy a problémát emberi módon megoldva, nyugodt,kiegyensúlyozott emberként folytatjuk.

A tanfolyamot ajánlom hölgyek,párok részére is mivel például a Bujdosó Éva szexológiai ismeretekben is nagyon tájékozott.

A tanfolyam nagyon fontosnak tartja az emberi kapcsolatok minőségi javítását,kiegyensúlyozott kapcsolatok fenntartását. Szerintem ez volt a legfőbb célja.

Szabó Zoli

2011. március 19.

Sziasztok! Geryt azért kerestem fel mert a júliusi szakítás óta, amely váratlanul ért, mélyponton voltam mar hosszabb ideje. Vele átbeszéltük a helyzetet,a problémákat. Meghatároztam a céljaimat, úgy magánéletemben, mint párkapcsolati téren. Végül is összeszedtem magamat es jelenleg új párkapcsolat kialakításán dolgozok, úgy tűnik jó irányba még, ha kicsit bicegve is. Ami fontos hogy az önbizalma legyen helyen mindenkinek.

Torják Péter

2011. március 17.

Geryt egy nem működő párkapcsolat miatt kerestem meg, amiben szépen kezdtem tönkremenni, de nem tudtam kilépni belőle. Ennek lezárásában nagyon sok segítséget kaptam, megértettem mi miért történik körülöttem. Később rávilágítottak olyan hibáimra is amikről nem is tudtam és teljesen világossá vált számomra mik voltak azok a dolgok, amiket nem lett volna szabad elkövetnem. Így végre sikerült lezárnom elromlott kapcsolatom, és tiszta lappal új életet kezdtem.

© 2010-2018 Randi Doctor Team. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi szabályzat

Látvány és kivitelezés: Scarab Design Kreatív Stúdió logó