E-mail cím: info@randidoctor.hu

Telefon: 06-70-425-8818

Oktatók

A Randi Doctor Team változatos és sokszínű összetétele minden korosztály és nem számára lehetőséget biztosít a tanulásra és a személyiség fejlődésére.

Lázár Gergely, alapító, vezető

Tanácsadó pszichológus, szexológus tanácsadó, család- és párterapeuta jelölt

Lázár Gergely

Az ELTE Tanácsadás-és iskolapszichológia szakirányán szereztem pszichológus diplomámat. Egészséges (nem patológiás) emberekkel végzek tanácsadási tevékenységet, életvezetési témákra fókuszálva.

Több módszerrel megismerkedtem már, önfejlődési céllal magam is részt vettem üléseken/foglalkozásokon, öt különböző módszert használó szakembernél, mely megközelítések alakították formálódó szakmai szemléletem és hozzájárultak ahhoz, hogy megérthessem a kliens szerepét, érzéseit egy kétszemélyes segítői kapcsolatban.

Konkrétabban:
- Egyéni önismeret kognitív-viselkedésterápiás szemléletben
- Egyéni önismeret tranzakcioanalitikus és személyközpontú szemléletben
- Családállítás foglalkozások egyéni és csoportos formában
- Csoportos pszichodráma önismeret - képzés

Ezen kívül a neuro-lingvisztikus programozás (NLP), az erőszakmentes kommunikáció (EMK) elemeivel is mélyrehatóan foglalkoztam, előbbiből egy mesterszintű módszerspecifikus végzettséget is szereztem. Szexológus tanácsadóként a magánéleted ilyen témájú kérdéseinek megválaszolásában is rendelkezésedre állok. Család és párterápiákat szupervízió mellett vállalok.

Vállalkozói tevékenységem mellett főállásban iskolapszichológusként dolgozom, ahol rengeteg nevelést, konfliktuskezelést érintő szituációval kerülök szembe. Egy zenei tagozatos általános iskolában és egy speciális problémákkal (pl. autizmus, értelmi és testi fogyatékosságok, stb.) rendelkező gyerekek által látogatott intézményben vannak feladaim. Azzal, hogy a gyermek fejlődéslélektani nehézségeivel ugyanúgy találkozom, mint a felnőttek elakadásaival, átfogóbb képet tudok alkotni egy ember működéséről is.

Munkámban ugyanúgy, mint magánéletemben a természetességet és közvetlenséget tartom a legfontosabbnak. Nem szeretek senkit "diagnosztizálni, címkézni", számomra többet jelentenek a hiteles megnyilvánulások és rezdülések. Kíváncsi vagyok másokra és minél többet figyelve, tanulva, napról napra azt érzem, hogy egyre kevesebbet tudok a világról. Időmet jórészt könyvekkel, filmekkel, sporttal, értelmes társasággal és olyan intellektuális "táplálékokkal" igyekszem kitölteni, amik által többnek, gazdagabbnak érezhetem magam. Hivatásomat űzve sosem beszélek olyasmiről, amiről nincs személyes élményem, vagy, ha igen, akkor ezt a tényt is felvállalom.

© 2010-2018 Randi Doctor Team. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi szabályzat Általános Szerződési Feltételek