E-mail cím: info@randidoctor.hu

Telefon: 06-70-425-8818

Média

Itt találhatod régebbi és újabb, eddig jelentősebb médiamegjelenéseim. Mely anyagokhoz hozzájutottam, azt eredeti formában tekintheted/hallgathatod meg, melyekhez nem, ott a kép szolgál referenciaként arra, hol találkozhattál velem a múltban.

Televízióműsorok


Singh Viki a mostani kapcsolatában érzi először azt, hogy a párja nem akarja becsapni

FEM3 Café, 2017. november 23.

A féltékenységről és a kíváncsiságról beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetői Lázár Gergely pszichológussal és Singh Vikivel. Az énekesnő a családi háttere miatt féltékeny típus, korábban mindig azt érezte, hogy be akarják csapni, de a szerelmével most nyitott könyvek egymás számára. Viki egy vicces, féltékenykedős történetet is elmesélt a múltjából, és a beszélgetésből az is kiderül, hogy a pszichológus hogyan vélekedik a témáról.


A másik fél sérült személyisége vonzó lehet egy párkapcsolatban?

FEM3 Café, 2017. október 5.

Az embereknél előfordulhat egy olyan érzelmi állapot, amikor ˝sérült gyerekként˝ viselkednek, ez pedig megnehezítheti a kapcsolatok kialakulását és fenntartását. Lázár Gergely pszichológus elmondta, a legmeghatározóbb emlékek, lenyomatok a gyermekkorhoz vezethetők vissza, azonban ez a viselkedés nem feltétlenül ehhez köthető, a későbbi tapasztalatok miatt is kialakulhat. A beszélgetés során az is kiderült, hogy akár a szeretet egyoldalúsága is komoly sérüléseket okozhat...


Ezért kell komolyan venni a gyerekszerelmet!

FEM3 Café, 2017. augusztus 21.

Lázár Gergely pszichológus az óvodás korban megjelenő szerelemről beszélt. A szülőnek elsősorban a gyerek érzéseit kell figyelembe vennie. Fontos, hogy komolyan kell venni a gyerekkorban előforduló szerelmet is, hiszen ebben a korban is érheti csalódás a gyermeket...


Czető Roland fél attól a pillanattól, amikor kislánya fiúval állít haza

FEM3 Café, 2017. augusztus 21.

Habár Czető Roland kislánya még nagyon pici, az apukája már most fél attól a pillanattól, amikor lánya hazaviszi kiszemeltjét. Ezzel kapcsolatban a szakértő elmondta, egy ilyen lépésben mindenképpen támogatni kell a gyereket, meg kell erősíteni választásában.


A kritikus hetedik, a te kapcsolatod vajon túléli?

Reggeli, RTL Klub, 2017. július 25.

Hallotta már, hogy a hetedik év a legkritikusabb egy kapcsolatban? Mi igen, és utána is jártunk Lázár Gergely pszichológussal karöltve a témának. Vajon a gyermekvállalás, vagy a megújulás éve volna? Tényleg a kapcsolatok átka lenne, vagy csak félelmet keltő mítosz az egész?


Erre ügyelj, ha nyaralni mész a pároddal!

Tűsarok, TV2, 2017. május 21.

A Tűsarokban Orosz Barbara utánajárt, hogy óvjuk meg párkapcsolatunkat a közös nyaralás alatt. Egy szakértő segítségével könnyed nyári sminket készítettek, illetve a férfiak bőrápolási szokásai is terítékre kerültek. Barbi a nyári táskatrendek bemutatása során pedig igazi finomságokba is belekóstolt.


Ezzel ijeszted el a pasikat

Tűsarok, TV2, 2017. április 23.

A Tűsarok adásában betekintést nyerhetsz a divathét kulisszái mögé, és megtudhatod, mik azok a dolgok, amiktől a pasik megijednek. Emellett Oravecz Nóra enged betekintést régi-új munkájába.


Férfiakat kísér csajozni a magyar Randidoctor

Reggeli, RTL Klub, 2017. április 19.

Lázár Gergő, randidoctor volt Peller Anna és Lukács Miki vendége a Reggeliben, aki elárulta, milyen problémákkal fordulhatnak hozzá azok az emberek, akik elakadtak a párkeresésében. Az is előfordulhat, hogy akár terepre is elkíséri a randizni vágyó férfiakat...

Miről szól a Randi Doctor szolgáltatás?

Én vagyok itt, m2, 2016. január 23.

Az m2 "Én vagyok itt" című műsorában készítettek velem egy rövid interjút, amiben elmondhattam, miről is szól a Randi Doctor néven futó pszichológiai szolgáltatásom.

Én vagyok itt

Én vagyok itt

Én vagyok itt, m2, 2015. március 19.

Az m2 adásán belül, a Petőfi TV forgatott velem egy rövid interjút a márciusi Én vagyok itt műsorában.

Rádióműsorok

Rádió Rock

Rádió Rock

Rádió Rock, xxx

Párkapcsolati, ismerkedési témakörökben gyakran nyilatkozom a Rádió Rocknak. Itt a téma épp a szakítós szövegek voltak.

Hogyan kell ismerkedni és melyik dumák jönnek be?

Hogyan kell ismerkedni és melyik dumák jönnek be?

89.5 Music FM, 2016. július 15.

Hogyan kell ismerkedni és melyik dumák jönnek be? Szakértői szemmel, Lázár Gergely, pszichológus segít a témában.


Juventus Rádió, Helló Budapest!

Juventus Rádió, Helló Budapest!, 2015. február 12.

A Juventus Rádió Helló Budapest! műsorában néhány mondatban (16. perctől) beszélgettünk pár, az ismerkedést érintő fontosabb kérdésről.


Lázár Gergely Gálvölgyi Jánosnál

Klubrádió, 2011. október 28.

Gálvölgyi Jánossal beszélgettem a kapcsolatkialakítás nehézségeiről és konkrét ez irányban végzett tanító tevékenységemről.

Újságcikkek

A párod nem a pszichológusod!

A párod nem a pszichológusod!

mindset, 2016. december 25.

"Egy pszichológusnak sosem fáj a feje!" – ragadt meg minket Lázár Gergely mondata a Be Smart Klub által rendezett "A párod nem a pszichológusod" című előadáson december 19-én. A Tanácsadó- és iskolapszichológus...

Netes társkeresőn jött össze Attila és Szabina - ez lett a végeredmény

Netes társkeresőn jött össze Attila és Szabina - ez lett a végeredmény

Blikk, 2016. március 13.

Elhódítja az ismerkedési terepeket, módokat az internet a házibuliktól, bároktól, szórakozóhelyektől, közösségi programoktól – legalábis ez derül ki egy felmérésből, amit a Randivonal készített.

A nem az nem, vagy mégsem?

A nem az nem, vagy mégsem?

Ridikül Magazin, 2016. január 25.

Az udvarlási szokások sokat változtak ebben az évezredben. Egyrészt könnyebb, más tekintetben nehezebb a helyzet, mint korábban. Könnyebb, mert sokkal több módja van az ismerkedésnek, s nehezebb, mert kibillentek...

Dönt a nő, ha válni kell! A gyengébbik nem kezdeményez

Dönt a nő, ha válni kell! A gyengébbik nem kezdeményez

Blikk, 2015. szeptember 19.

A nők kezdeményezik a válások 69 százalékát, derítette ki egy brit felmérés. Korábban Amerikában is vizsgálták ugyanezt a kérdést, ott is hasonló, 75 százalékos eredmény született.

Naponta 40 percet veszekszenek a párok

Naponta 40 percet veszekszenek a párok

Blikk, 2015. szeptember 14.

Negyven percet veszekszenek átlagosan egy nap a párok és évente 135 alkalommal szólalkoznak össze – idézte a De Telegraaf című amszterdami lapot a Vital.hu.

Miért nem jönnek a jó pasik?

Miért nem jönnek a jó pasik?

Ridikül Magazin, 2015. április 28.

Pörgő tempójú világunkban egyre többen küzdenek ismerkedési gondokkal, és szakember segítségét kérik. Lázár Gergely párkapcsolati tréner szerint sokaknak önbecsülési problémáik vannak...

Rossz helyesírással nem talál társat

Rossz helyesírással nem talál társat

Blikk, 2015. január 6.

Szerénységgel könnyen, rossz helyesírással viszont nehezen találja meg a párját az ember az internetes társkeresők világában.

Tanulható a boldogság

Tanulható a boldogság

Blikk, 2014. november 22.

Senki nincs örök boldogtalanságra kárhoztatva, akárhányszor is csalódott már a szerelemben. A jó hír az, hogy a szerelem és a boldogság tudománya tanulható, és tanítják is egyre többfelé.

Randiguruval randiztunk

Randiguruval randiztunk

Maxima, 2013. november 20.

Már annyiszor elejtetted a fehér zsebkendődet, de eddig még nem vette fel a nagy Ő? Akkor inkább add a kezébe, rajta a telefonszámoddal. Abban pedig, hogy ez a jelenet stílusos legyen...

Randi Doctor

Randi Doctor

sm.mag, 2011. november 5.

A Randi Doctorról készült interjú az sm.mag, az egyik legnagyobb hazai közösségi offline újságában, melyben a fő téma az volt kik is fordulnak hozzá segítségért a társkeresés kapcsán...

Randiguruk előnyben

Randiguruk előnyben

Szabad Föld Online, 2011. október 19.

Minden ötödik magyar magányos. Sokan még ismerkedni sem mernek, félve a visszautasítástól. A randizás márpedig tanulható – újabban akár tréningeken is elsajátíthatjuk...

Előadások

Az autentikus személyiség használata a flörtben

Az autentikus személyiség használata a flörtben

Siófok, 2013. augusztus 8.

Lázár Gergely nyáron Siófokon tartott előadást egy kommunikációs cég meghívására, "Az autentikus személyiség használata a flörtben" címmel. Az esemény médiavisszhangot keltett, cikk és videó jelent meg róla a VELVET oldalán.

© 2010-2018 Randi Doctor Team. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi szabályzat Általános Szerződési Feltételek