E-mail cím: info@randidoctor.hu

Telefon: 06-70-425-8818

Társkeresési és párkapcsolati tanácsadás

Az ingyenes tanácsadás egy olyan szolgáltatás, amit azok számára hoztam létre, akik fejleszteni szeretnék magukat a szerelmi életük terén. Az a véleményem, hogy a személyiség ezen a területen a segítővel végzett munka során tud a leghatékonyabban épülni.

Mikor vedd igénybe?

Gyurika Zoltán Tulajdonképp a gondolkodásomat, a fellépésemet változtatták meg a tanultak, és így már tényleg maguktól mennek a dolgok. Trükkök nincsenek, csak önbizalom.

Gyurika Zoltán (28 éves)
Ha van igényed arra, hogy dolgozz magadon, de szükséged van egy személyes tapasztalatra ahhoz, hogy dönteni tudj és lásd, mit kaphatsz, valamint meggyőződj arról, érdemes-e erre energiát, időt és pénzt áldoznod, akkor próbálj ki egy alkalmat teljesen díjtalanul! (Ha nem túl összetett a problémád, lehet, hogy már egy óra után hasznos tapasztalatokkal távozol a találkozónkról). Gyere el és derítsük ki, érdemes-e együtt dolgoznunk!

Mindehhez csupán annyira van szükséged, hogy megadd telefonos elérhetőséged (teljesen diszkréten kezelem) és keresztneved, valamint azt az időtartamot, amikor kereshetlek az egyeztetés végett.

Halász Viktória Sokat tanultam Lázár Gergelytől, igazán hasznos segítséget kaptam sok jelenlegi, múltbéli, és eljövendő problémámra. Jelenlegi társadalmi berendezkedés egyre inkább magában hordozza a rosszabbnál rosszabb kapcsolatok kialakulásának esélyét.

Halász Viktória (35 éves)
Miért éri ez meg nekem?

Elsősorban azért, mert rengeteg emberre ráférne a trenírozás, de sokan úgy érzik, nem érdemes ilyesmivel tölteniük az idejüket. Ha meggyőzlek ennek az ellenkezőjéről, akár hosszú távon is elköteleződhetsz a közös munka mellett.

Mikor ne jelentkezz?

Ha nyitott és motivált vagy arra, hogy tegyél valamit önmagadért, akkor csak nyerhetsz a lehetőségen!

Szilágyi Csaba Mindenképp bejött a külső nézőpont tisztasága, mondjuk úgy, rendet teremtett a fejemben. Segített helyre tenni a korábbi kapcsolatomból eredő belső zűrzavart.

Szilágyi Csaba (38 éves)

© 2010-2018 Randi Doctor Team. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi szabályzat Általános Szerződési Feltételek

Látvány és kivitelezés: Scarab Design Kreatív Stúdió logó