E-mail cím: info@randidoctor.hu

Telefon: 06-70-425-8818

Randiguruval randiztunk

Maxima
2013. november 20.

Már annyiszor elejtetted a fehér zsebkendődet, de eddig még nem vette fel a nagy Ő? Akkor inkább add a kezébe, rajta a telefonszámoddal. Abban pedig, hogy ez a jelenet stílusos legyen, a magyar Randiguru segíthet neked.

Randiguruval randiztunk

Lázár Gergely ismerkedési és önismereti trénert, vagyis a Randi Doctort olyanok keresik fel, akiknek nehezen megy az ismerkedés: gátlásosak, esetleg kapcsolati problémákkal küzdenek. Szóval ő a magyar Randiguru. És hogy hogyan segít csajozni, illetve pasizni? Először is elbeszélget a jelentkezőkkel. Sok esetben már ekkor kiderül, hogy a segítségkérőknek önismereti gondjaik vannak, ezek orvoslása nélkül értelmetlen lenne egyből a megoldásokhoz ugrani. Szerencsére Gery fő feladatának a személyiségfejlesztést és a kommunikációs készség fejlesztését tekinti, így miután a hiányosságokat begyógyította, jöhet a párkeresés.

És ha már ismerkedés, akkor menjen élesben, és ne csak egy fotelből beszélgetve tanulják meg a srácok, hogy hogyan hozzák ki a legjobbat az adott szituból – vallja a tréner. Éppen ezért szívesen viszi ki ügyfeleit parkokba, plázákba, ahol gyakorlatban tanulhatják próbálgathatják a kapcsolatteremtést a másik nemmel. Úgy döntöttem, élesben tesztelem a dolgot, és kipróbálom, mit tud. Tetőtől talpig kicsípve találkoztam vele az egyik budapesti bevásárlóközpontban, ahol három szituációban gyakoroltam – Gery segítségével – a pasizást. Miután kinéztem magamnak a fiúkat, akikkel szívesen beszélgetettem volna, a tréner bevetette magát. Mindegyik helyzet előtt kitervelte, hogyan szólítsam meg a srácokat, illetve elmondta, milyen észrevétlen praktikával adjam meg nekik a számomat. De azt, hogy a kezdés és a búcsúzás között mi történhet, teljesen rám bízta. Íme az eredmény.

1. szitu: ismerkedés a próbafülkénél

Az első bevetésünk egy ruhaüzletben volt. Először én sétáltam be a boltba, Gery lemaradva utánam. Ő kiválasztott magának egy sarkot két fogas között, ahonnan figyelhetett engem, én meg kinéztem magamnak egy srácot, akivel szívesen megismerkedtem volna. Bemelegítésként a fi ú tekintetét fürkésztem, többször összenéztünk, sőt egy kedves mosolyt is kaptam tőle. Majd következett a próbafülkés jelenet, ahol igaz, Gery már nem látott minket, de mindent pontosan úgy csináltam, ahogy előtte tanította.

Amikor a srác eltűnt valamelyik függöny mögött, én besurrantam egy másik kabinba, kezemben egy koktélruhával. Olyan gyorsan dobáltam le magamról a cuccokat, mint még soha, csak hogy előbb kész legyek, mint ő. Ezután kiléptem a folyosóra, ahonnan a fülkék nyíltak, és megálltam a tükör előtt hezitálni. Ez volt a "csali", hiszen azt az utasítást kaptam mentoromtól, hogy kérjem ki a pasi véleményét, mert egyszerűen képtelen vagyok eldönteni, jól áll-e nekem a ruha. Így is tettem, tanácstalanul forogtam a fiú előtt, miután kijött az öltözőből. Szerencsére tetszett neki a látvány, így "meggyőzött", majd elkezdtünk beszélgetni. Szimpatikusak voltunk egymásnak, de ketyegett az óra, tudtam, hogy más szituációkban is gyakorolnom kell a pasifogást, és ő pedig még mindig nem kérte el a számom. Ezért bevetettem Gery tanácsát. Miután meséltem neki a barátnőm hétvégi szülinapi bulijáról, rögtön odaadtam egy cetlin a telefonszámomat azzal a szöveggel, ha szívesen eljönne, akkor hívjon el. Trénerem szerint az egyik leghatásosabb módszer, ha egy eseményre hívod el a srácot, de hagysz annyi teret neki, hogy csak rajta álljon a folytatás. Tényleg működik, mert képzeljétek, másnap felhívott!

2. szitu: ismerkedés a pláza folyosóján

A következő fiú, akit kinéztem magamnak, egy kanapén könyvet olvasott az egyik üzlet előtt. Gery megállt úgy öt méterre a sráctól, a korlátnak támaszkodva figyelte az eseményeket. Odamentem az ismeretlen "könyvmolyhoz", és széles mosollyal megkérdeztem tőle, leülhetek-e mellé. A szakértő a bevetés előtt azt mondta, a nőknél az egyik legfontosabb szabály a mosolygás! Tényleg hatásos volt, egyből lett helyem. Pár percet ücsörögtem, majd kinyögtem a nagy kérdést: mit olvasol? Mondta a szerző nevét és a címét, de én még életemben nem hallottam róla. Ahelyett, hogy elszégyelltem volna magam, kértem, világosítson fel, mert nekem még csak nem is ismerős. Gery utólag megdicsért, amiért bevallottam a tudatlanságom, mivel az növelheti egy pasi önbizalmát, ha "utat mutathat" egy nőnek. A rövid tartalmi bevezetés után éreztem, elkezdtem érdekelni mint nő – ezt a pillanatot mindig türelmesen ki kell várni –, majd bevetettem a második trükköt. Trénerem szerint egy lánynak sosem szabad direktben megadnia a számát, ezzel kiölheti a pasiból a vadászösztönt, hiszen már előre felkínálja magát ezüsttálcán. Ezért apró cselekhez kell folyamodnia. Én például az előző szituban egy meghívás mögé "bújtam", mintha csak amiatt kapta volna meg a számom a fiú, most pedig az volt az utasítás, hogy mondjak a srácnak egy könyvcímet, amit tuti nem ismer, de érdekesnek találhatja, ha mesélek róla egy picit. Meg is fogadtam, tényleg nem ismerte a Pi életét, ami az egyik kedvencem. Így volt ürügyem átnyújtani neki a számomat – méghozzá az, hogy szívesen kölcsönadom neki a könyvet, ha szeretné. Eddig viszont még nem akart olvasópróbát tartani.

Öt aranyszabály az ismerkedéshez

1. A flört játék: ne eredményre törekedj, csak élvezd!
2. Ne ess kétségbe a visszautasítástól, tudd, hogy ez tényleg benne van a pakliban!
3. Ha elutasítanak, gondold át, mi lehetett a te hibád, de ne okold magad tovább!
4. Könnyen ki lehet lépni egy kellemetlen helyzetből, ha a zárómondatod: "Örülök, hogy megismertelek".
5. A szerepjátszást az első pillanattól felejtsd el! Ha másmilyennek akarod mutatni magad, mint amilyen általában vagy, az hosszú távon nem fog működni.

Forrás: Maxima

© 2010-2018 Randi Doctor Team. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi szabályzat

Látvány és kivitelezés: Scarab Design Kreatív Stúdió logó