E-mail cím: info@randidoctor.hu

Telefon: 06-70-425-8818

Miről árulkodik az, ha egy férfi "nyomul"?

Lázár Gergely
2012. február 9.

Kaptam már meg nőktől többször azt, hogy nagyon rámenős vagyok. Ennek egy határa még jó és szükséges is, hiszen a szexualitást fejezi ki. De mi van azokban az esetekben, amikor valaki nem tud megállni és vég nélkül ostromol egy nőt? Miről árulkodnak ezek a jelek?

Miről árulkodik az, ha egy férfi ''nyomul''?

Először is a nyomulás jelentheti azt a nő számára, hogy az illető férfi csak szexuálisan akarja magáévá tenni. Nyilván jó az, ha a szexualitás kifejeződik, azonban ennek a túlzott formája bizalmatlanságot kelthet a nőben, azt jelezheti, hogy a férfi "kihasználhatja".

Mi a második probléma?

Az, hogy, aki túlságosan nyomul az annak a jele, hogy a férfinak nagyon fontos az, hogy sikert érjen el a nőnél és nagy valószínűséggel nincs más választási lehetősége sem. Ez pedig alacsony értékre utal, ugyanis a nők azokat a férfiakat tartják vonzónak, akiket más nők is vonzónak tartanak. Ha azt kommunikálod, "nem kellek senki másnak, épp ezért minél gyorsabban muszáj összejönnöm veled", ez rombolni fogja a vonzalmat.

A harmadik probléma az, hogy a nyomulás türelmetlenségre utal. Ez nekem sem a legnagyobb erősségem, de a türelem az életben egy olyan kulcsfontosságú tulajdonság, ami elengedhetetlen a sikeres élethez és önmegvalósításhoz. Aki mindent egyből akar, az általában arról árulkodik, hogy az illető hosszú távon nem bírja/vagy nem akarja vállalni/vagy nem meri vállalni azokat az akadályokat, amik az értékes dolgok megszerzéséhez szükségesek és csak hosszú idő alatt oldhatóak meg. Ez szintén alacsony értékre utal az illető részéről.

A negyedik probléma az erőszakosság. Ha nem adod meg a nőnek a szükséges teret, hogy ő is kibontakozzon, hanem agyonnyomod az érdeklődéseddel, akkor egyrészt hiheti azt, hogy nem szól semmi másról az életed, mint, hogy ő iránta érdeklődsz, másrészt ez elég kényelmetlen lehet számára, mert azt érzi nem tartod tiszteletben a személyes életterét, hogy eldöntse akar e irányodba érdeklődést mutatni, illetve mennyi az az érdeklődés, amit a te irányodba mutatna.

Így nyomulás helyett javaslom, tedd izgalmasabbá a saját életed, így ami kevés, de értékes időd megmarad, azt tényleg rá tudd szánni arra a nőre, aki viszonozni is fogja ezt Neked.

© 2010-2018 Randi Doctor Team. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi szabályzat

Látvány és kivitelezés: Scarab Design Kreatív Stúdió logó