E-mail cím: info@randidoctor.hu

Telefon: 06-70-425-8818

Általános Szerződési Feltételek

A tanácsadó (Lázár Gergely pszichológus, továbbiakban: tanácsadó) és az ügyfél kapcsolattartása
Ügyfél az első alkalmat megelőzően emailben tájékoztatót kap a pontos helyszínről és az időpontról. A konzultáció megkezdésével az ügyfél személyesen tanácsadóval tartja a telefonos kapcsolatot. A továbbiakban a konzultáció az első alkalommal megbeszéltek szerint folyik tovább.

Ügyfél tanácsadói és/vagy tréningszerű együttműködésben vesz részt, jelentkezése során vállalja, hogy információt gyűjtött a problémája, tünetei ellátásához szükséges szolgáltatási formákról, lehetőségekről, ezen információk birtokában vállalja a munkát tanácsadóval. Az ügyfél az alkalmon való megjelenésével szóban és jelen dokumentum aláírásával elismeri és megerősíti, hogy jelenleg, a tanácsadási folyamat megkezdésekor nem diagnosztizált pszichiátriai beteg és nem áll pszichiátriai és/vagy gyógyszeres kezelés alatt, valamint, hogy megfelelően tájékozódott tanácsadó felkészültségét illetően. Ezen kívül vállalja, hogy semmilyen más az életét, testi épségét veszélyeztető körülmény nem áll fenn életében, ellenkező esetben erről tájékoztatja tanácsadót, aki eldönti, hogy ezen információk birtokában, tudja-e vállalni a foglalkozások megtartását, és ha igen, milyen feltételek mellett teszi azt. Ügyfél vállalja, hogy ezen szükségszerű tájékoztatás elmulasztásának felelőssége, főleg, ha az olyan információkat érint, melyek könnyen nem észrevehetőek, őt terheli.

A konzultáció helyszíne és időpontja, házi feladat, szupervízió
A konzultációs folyamat teljes ideje alatt az ügyfél végig a tanácsadóval dolgozik együtt. Minden alkalommal ugyanazon a helyszínen, és rendszerint ugyanabban az időben találkoznak, hacsak nem értekeznek egymás között másként. A konzultáció helyszínét tanácsadó köteles biztosítani minden alkalommal. Tanácsadó házi feladatot adhat, melynek anyagát, megoldásait ügyfél tárolhatja saját személyes adathordozó eszközén. Tanácsadó esetenként szakmai szupervíziót vesz igénybe, mely az ügyfél személyes fejlődését szolgálja, a szupervízor személyéről tanácsadó köteles tájékoztatni az ügyfelet

Pénzügyek
Minden ülés alkalmanként egységesen 8000 Ft, vagy három alkalomra való elköteleződés esetén 20000 Ft, hat alkalom egyben fizetésével 40000 Ft. Különleges, indokolt esetben karitatív módon is igénybe vehető a szolgáltatás, egyéni elbírálás alapján, előre egyeztetve a tanácsadóval. Egy alkalom 50 percet jelent. A fizetés a tanácsadónál történik készpénzben, vagy banki átutalással.

Lemondási feltételek, kizáró körülmények
Az ülés lemondását legkésőbb az időpont előtt 24 órával előre jelezze közvetlenül a tanácsadónál. Az elmaradt ülés lehetőség szerint bepótolható, ehhez a tanácsadóval való személyes egyeztetés szükséges. A 24 órán belüli lemondás esetén az ügyfél köteles kifizetni az ülés árát, amit a következő alkalommal tehet meg. Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott kényszerítő körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, betegség, de a munkahelyi ok nem.) A találkozók rendszeressége egyéni megegyezés alapját képezi. A konzultációkon mindkét fél csak józan, alkoholos és-egyéb drogos befolyásoltságtól mentes állapotban vehet részt.

A tanácsadó a folyamat egésze során köteles az ügyfélről tudomására jutó minden információval kapcsolatban titkot tartani és az ügyfél megfelelő közérzetéről, adatainak védelméről gondoskodni.

A tanácsadó a fenti feltételek változtatásának jogát fenntartja, erről a klienst időben tájékoztatni köteles.

© 2010-2018 Randi Doctor Team. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi szabályzat Általános Szerződési Feltételek