E-mail cím: info@randidoctor.hu

Telefon: 06-70-425-8818

Adatvédelmi szabályzat

Jelen szabályzat a randidoctor.hu és a randidoctor.hu/forum internet címen elérhető weboldalakon (a továbbiakban Weblap) publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének adatvédelmi szabályait tartalmazza.

1.) A fentebb említett Weblapok adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az 1992.évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvénnyel).

2.) A Fórum regisztráció során csak egy e-mail címet és felhasználónevet kell megadni. Az e-mail címek és az Ön felhasználóneve más számára nem láthatók. A címeket és a felhasználónevéről vonatkozó adatot adatbázisunkban tároljuk, amelyet nem adunk ki harmadik félnek.

3.) Hírlevelünk feliratkozásakor nemét és e-mail címét adhatja meg, amelyet harmadik félnek nem adunk ki.

4.) Hírlevél feliratkozásával hozzájárul ahhoz, hogy meghatározott időnként levelet küldjünk Önnek. Amennyiben nem szeretne további leveleket kapni a fent említett oldalaktól, bármikor leiratkozhat a hírlevélről, ami után több elektronikus üzenetet nem kap tőlünk. Hírlevél leiratkozás esetén az e-mail címét és a nevét vagy inaktiváljuk, vagy pedig teljesen töröljük az adatbázisból.

5.) Valamennyi, az adatvédelmi nyilatkozatunkban közzétett metódus az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkozik. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban külön nyilatkozatot nem teszünk.

Lázár Gergely, egyéni vállalkozó
Telephely: 1087 Budapest, Százados u. 20.
Adószám: HU 8442750371

© 2010-2018 Randi Doctor Team. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi szabályzat

Látvány és kivitelezés: Scarab Design Kreatív Stúdió logó